STORE FINDER

      Cookie beleid

      Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 14/03/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

      1 Introductie

      Onze website, https://recordstoreday.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

      2 Wat zijn cookies?

      Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

      3 Wat zijn scripts?

      Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

      4 Wat is een webbeacon?

      Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

      5 Toestemming

      Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

      6 Derden

      Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

      7 Cookies

      7.1 Technische of functionele cookies

      Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

      7.2 Analytische cookies

      Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming.

      We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

      7.3 Marketing cookies

      Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

      7.4 Social media knoppen

      Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

      8 Geplaatste cookies

      Google Analytics
      Doel: Performance
      Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
      Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
      Gebruikte namen Delen
      _ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric Privacyverklaring
      Complianz
      Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
      Retentieperiode: 365 dagen
      Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
      Gebruikte namen Delen
      cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
      WordPress
      Doel: WordPress log in cookie
      Retentieperiode: 30 dagen
      Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
      Gebruikte namen Delen
      _wordpress_ Privacyverklaring
      Algolia
      Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
      Retentieperiode: 365 dagen
      Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
      Gebruikte namen Delen
      algoliasearch-client-js Privacyverklaring
      WP_API Schema
      Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
      Retentieperiode: 365 dagen
      Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
      Gebruikte namen Delen
      wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
      Google Adsense
      Doel: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
      Retentieperiode: 365 dagen
      Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
      Gebruikte namen Delen
      google_experiment_mod Privacyverklaring
      PHP Session ID
      Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
      Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
      Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
      Gebruikte namen Delen
      PHPSESSID Privacyverklaring
      Facebook
      Doel: Gepersonaliseerde advertenties
      Retentieperiode: 1 jaar
      Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
      Gebruikte namen Delen
      fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
      Instagram
      Doel: Gepersonaliseerde advertenties
      Retentieperiode: 1 jaar
      Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
      Gebruikte namen Delen
      fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
      Google Fonts
      Doel:
      Retentieperiode:
      Beschrijving:
      Gebruikte namen Delen
      tcb_google_fonts Privacyverklaring
      Google Maps
      Doel: Google Maps cookie
      Retentieperiode: 30 dagen
      Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
      Gebruikte namen Delen
      Privacyverklaring
      YouTube
      Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
      Retentieperiode: 30 dagen
      Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
      Gebruikte namen Delen
      Privacyverklaring

      9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

      U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

      • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
      • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
      • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
      • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
      • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
      • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

      Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

      10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

      Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu.

      Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

      11 Contact details

      Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

      Record Store Day
      Soestdijkerstraatweg 21
      1213 VP Hilversum
      Nederland
      Website: https://recordstoreday.nl
      Email: info@recordstoreday.nl
      Telefoonnummer: 035-6319077

      Trek cookie toestemming inHuidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

      Terug naar boven