STORE FINDER

      Cookie beleid

      Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 14/03/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

      1 Introductie

      Onze website, https://recordstoreday.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

      2 Wat zijn cookies?

      Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

      3 Wat zijn scripts?

      Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

      4 Wat is een webbeacon?

      Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

      5 Toestemming

      Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

      6 Derden

      Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

      7 Cookies

      7.1 Technische of functionele cookies

      Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

      7.2 Analytische cookies

      Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

      7.3 Marketing cookies

      Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

      7.4 Social media knoppen

      Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

      Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

      8 Geplaatste cookies

      Diversen

      Naam Retentie Functie
      Doel wordt onderzocht
      _ga
      cmplz_all 365 days
      _wordpress_
      google_experiment_mod
      PHPSESSID
      tcb_google_fonts
      wordpress_test_cookie
      gadwp_wg_default_metric
      gadwp_wg_default_swmetric
      complianz_consent_status 365 dagen
      complianz_policy_id 365 dagen
      gadwp_ir_default_dimension
      gadwp_ir_default_swmetric
      gadwp_ir_default_metric
      wp-settings-time-7
      wp-settings-7
      gadwp_wg_default_dimension
      wp-settings-time-3
      wp-settings-3
      _gid
      _gat
      __unam
      wordpress_sec_7afa6fe7177c301f85aa8a38a3bf2daa
      wordpress_logged_in_7afa6fe7177c301f85aa8a38a3bf2daa
      google_experiment_mod14
      volume
      google_experiment_mod7
      google_experiment_mod17
      google_experiment_mod23
      google_experiment_mod21
      google_experiment_mod9
      algoliasearch-client-js
      google_experiment_mod12
      google_experiment_mod13
      qm-container-height
      google_experiment_mod26
      google_experiment_mod3
      acf
      google_experiment_mod15
      google_pem_mod
      google_experiment_mod18
      google_experiment_mod19
      google_experiment_mod22
      google_experiment_mod8
      google_experiment_mod6
      google_experiment_mod24
      google_experiment_mod5
      google_experiment_mod10
      google_experiment_mod16
      google_experiment_mod4
      google_experiment_mod11
      wp-api-schema-modelhttps://recordstoreday.nl/wp-json/wp/v2/
      wp-saving-post
      wp-autosave-1
      wp-settings-time-6
      wp-settings-6
      qm-container-width
      cmplz_choice 365 dagen
      dont_track_me
      wp-settings-1
      wp-settings-time-1
      wordpress_sec_64a1309e8c4bc949851bc3f81ea6953c
      wordpress_logged_in_64a1309e8c4bc949851bc3f81ea6953c
      orders
      persist:hs-beacon-ecbc4ffd-1124-4f62-a8c9-8bebd13793cb
      google_experiment_mod2
      persist:hs-beacon-message-ecbc4ffd-1124-4f62-a8c9-8bebd13793cb
      customer
      google_experiment_mod28
      google_experiment_mod27
      Delen

      Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

      9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

      U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

      • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
      • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
      • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
      • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
      • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
      • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

      Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

      10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

      Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

      Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

      11 Contact details

      Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

      Record Store Day
      Soestdijkerstraatweg 21
      1213 VP Hilversum
      Nederland
      Website: https://recordstoreday.nl
      Email: info@recordstoreday.nl
      Telefoonnummer: 035-6319077

       Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

      Terug naar boven