White Stripes

Under great white northern lights

Release: 11-03-2010 | Label: XL / V2

  1. “Let’s Shake Hands”
  2. “Black Math”
  3. “Little Ghost”
  4. “Blue Orchid”
  5. “The Union Forever”
  6. “Ball and Biscuit”
  7. “Icky Thump”
  8. “I’m Slowly Turning Into You”
  9. “Jolene”
  10. “300 M.P.H. Torrential Outpour Blues”
  11. “We Are Going to Be Friends”
  12. “I Just Don’t Know What to Do with Myself”
  13. “Prickly Thorn, But Sweetly Worn”
  14. “Fell in Love with a Girl”
  15. “When I Hear My Name”
  16. “Seven Nation Army”
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!