Tomorrow Hits Today

Release: 2-09-2022 | Label: Dave Vermeulen / Bertus


Side I

1. Tomorrow Hits Today

2. Waitin’ For The Sundown

3. Voodoo Doll

4. I’ll Be Alright

Side II

5. How Lucky Am I

6. Ain’t Dead Yet

7. Sunset Drive

Side III

8. Nightbird

9. Rollin’ With The Punches

10. I Was Drunk Again

11. Where Do All The Good Ones Go

Side IV

12. High On Your Mountain

13. The Fire In My Eyes

14. You Will Rise Again

Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!