Louis Cole


Release: 8-07-2022 | Label: Ninja Tune / PIAS


1. Weird Part Of The Night
2. When You’re Ugly (Feat. Genevieve Artadi)
3. Everytime
4. Phone
5. Real Life (Feat. Brad Mehldau)
6. More Love Less Hate
7. Tunnels In The Air (Feat. Thundercat)
8. Last Time You Went Away
9. Freaky Times
10. After The Load Is Blown
11. A Little Bit More Time
12. Trying Not To Die (Feat. Dennis Hamm)
13. Things
14. Night
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!