Dolly Dots

Their Ultimate Collection (Dolly Dots)

Release: 26-11-2021 | Label: Sony / Sony

1. Love Me Just A Little Bit More
2. (Tell It All About) Boys
3. Do Wah Diddy Diddy
4. Radio
5. Do You Wanna Wanna
6. Hela-Di-Ladi-Lo
7. She’s A Liar
8. Trick Of The Eye
9. Give A Girl A Break
10. S.t.o.p.
11. Only The Rain
12. Where Were You (When I Needed You)
13. This Girl
14. What A Night
15. Hearts Beat Thunder
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!