Robbie Williams

Swing When You’re Winning

Release: 22-11-2019 | Label: Chrysalis / Universal

Swing When You’Re Winning is het vijfde album van Robbie Williams. Op dit album staan bijzonder genoeg bijna alleen maar covers van onder andere Frank Sinatra. Het enige eigen nummer op deze plaat is ‘I Will Talk And Hollywood Will Listen’


1. I Will Talk And Hollywood Will Listen
2. Mack The Knife
3. Somethin’ Stupid (With Nicole Kidman)
4. Do Nothing Till You Hear From Me
5. It Was A Very Good Year (With Frank Sinatra)
6. Straighten Up And Fly Right
7. Well, Did You Evah (With Jon Lovits)
8. Mr Bojangles
9. One For My Baby
10. Things (With Jane Horrocks)
11. Ain’T That A Kick In The Head
12. They Can’T Take That Away From Me (With Rupert E
13. Have You Met Miss Jones
14. Me And My Shadow (With Jonathan Wilkes)

Terug naar boven