Song Machine: Season 1

Release: 23-10-2020 | Label: PLG UK / Bertus

Indie Only Orange Vinyl

Gorillaz brengt Song Machine: Season 1 – Strange Timez uit op 23 oktober

Side A:

  1. Strange Timez (feat. Robert Smith)
  2. The Valley of The Pagans (feat. Beck)
  3. The Lost Chord (feat. Leee John)
  4. Pac-Man (feat. ScHoolboy Q)
  5. Chalk Tablet Towers (feat. St. Vincent)
  6. The Pink Phantom (feat. Elton John and 6LACK)

Side B:

  1. Aries (feat. Peter Hook and Georgia)
  2. Friday 13th (feat. Octavian)
  3. Dead Butterflies (feat. Kano and Roxani Arias)
  4. Désolé (feat. Fatoumata Diawara) [Extended Version]
  5. Momentary Bliss (feat. slowthai and Slaves)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!