Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age

Release: 21-10-2022 | Label: Roadrunner / Warner

Debuut album van Queens Of The Stone Age.


1. Regular John
2. Avon
3. If Only
4. Walkin On The Sidewalks
5. You Would Know
6. How To Handle A Rope (A Lesson In The Lariat)
7. Mexicola
8. Hispanic Impressions
9. You Can’t Quit Me Baby
10. Give The Mule What He Wants
11. I Was A Teenage Hand Model
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!