Floating Points / Pharoah Sanders / The London Symphony Orchestra


Release: 26-03-2021 | Label: Luaka Bop / V2


1. Untitled (Live In Portland) (Excerpt)
2. Via Láctea
3. Glowin’
4. Chains
5. Equipoise
6. Blood Of An American
7. Express Your Love
8. A Message Especially From God
9. Gentle Man
10. Sun Blues
11. Sea Fluorescent
12. Moments In Love (Excerpt)
13. The Tunnel
14. Milk (Excerpt)
15. Nimb#59
16. The Sweet Time Suite [Part 1] (Opening)
17. Ah! Why, Because The Dazzling Sun)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!