Post Human: Survival Horror

Release: 22-01-2021 | Label: RCA / Sony


1. Dear Diary,
2. Parasite Eve – Edit
3. Teardrops
4. Obey
5. Itch For The Cure (When Will We Be Free?)
6. Kingslayer
7. 1X1
8. Ludens – Edit
9. One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!