Doja Cat

Planet Her

Release: 27-05-2022 | Label: RCA / Sony


Disc 1
1. Woman
2. Naked
3. Payday (Feat. Young Thug)
4. Get Into It (Yuh)
5. Need To Know
6. I Don’t Do Drugs (Feat. Ariana Grande)
7. Love To Dream
8. You Right (With the Weeknd)
9. Been Like This
10. Options (Feat. JID)
Disc 2
1. Ain’t Shit
2. Imagine
3. Alone
4. Kiss Me More (Feat. SZA)
5. You Right (With the Weeknd) – Extended
6. Up And Down
7. Tonight (Feat. Eve)
8. Ride
9. Why Why (Feat. Gunna)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!