Eric Clapton

Nothing But The Blues

Release: 24-06-2022 | Label: Reprise / Warner


Disc 1
1. Blues All Day Long
2. Standing ‘round Crying
3. Forty-Four
4. It Hurts Me Too
5. Early In The Morning
6. Five Long Years
7. Crossroads
8. Malted Milk
9. Motherless Child
Disc 2
1. How Long
2. Reconsider Baby
3. Sinners Prayer
4. Every Day I Have The Blues
5. Someday After A While (You’ll Be Sorry)
6. Have You Ever Loved A Woman
7. I’m Tore Down
8. Groaning Blues
9. County Jail Blues
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!