Kanye West

My Beautiful Dark Twisted Fantasy

Release: 6-11-2016 | Label: Def Jam / Universal

Disc 1
    1. Dark Fantasy
    2. Gorgeous
    3. Power
    4. All Of The Lights (Interlude)
    5. All Of The Lights
Disc 2
  1. Monster
  2. So Appalled
  3. Devil In A New Dress
Disc 3
  1. Runaway
  2. Hell Of A Life
  3. Blame Game
  4. Lost In The World
  5. Who Will Survive In America
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!