Notorious B.I.G.

Life After Death (25th Anniversary)

Release: 28-10-2022 | Label: Warner / Warner

Indie Only Silver Vinyl


A1 Life After Death Intro

A2 Somebody’s Gotta Die

A3 Hypnotize

A4 Kick In The Door

B1 Fuck You Tonight

B2 Last Day

B3 I Love The Dough

B4 What’s Beef?

C1 B.I.G. Interlude

C2 Mo Money Mo Problems

C3 Niggas Bleed

C4 I Gotta Story To Tell

D1 Notorious Thugs

D2 Miss U

D3 Another

D4 Going Back To Cali

E1 Ten Crack Commandments

E2 Playa Hater

E3 Nasty Boy

E4 Sky’s The Limit

F1 The World Is Filled…

F2 My Downfall

F3 Long Kiss Goodnight

F4 You’re Nobody (Til Somebody Kills You)

Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!