Kick Out The Jams

Release: 17-01-2020 | Label: Rhino / Bertus

Indie Only Red White Blue Splattered Vinyl

Rhino’s Start Your Ear Off Right 2020 series


Side One
1. “Ramblin’ Rose”
2. “Kick Out the Jams”
3. “Come Together”
4. “Rocket Reducer No. 62 (Rama Lama Fa Fa Fa)”

Side two
5. “Borderline”
6. “Motor City Is Burning”
7. “I Want You Right Now”
8. “Starship”

Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!