My Bloody Valentine

Isn’t Anything

Release: 21-05-2021 | Label: Domino / V2 / Bertus

Indie Only Gatefold Sleeve


1. “Soft as Snow (But Warm Inside)”
2. “Lose My Breath”
3. “Cupid Come”
4. “(When You Wake) You’re Still in a Dream”
5. “No More Sorry”
6. “All I Need”
7. “Feed Me with Your Kiss”
8. “Sueisfine”
9. “Several Girls Galore”
10. “You Never Should”
11. “Nothing Much to Lose”
12. “I Can See It (But I Can’t Feel It)”

Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!