In a Lifetime

Release: 13-03-2020 | Label: BMG Rights / Warner/ADA


Disc 1

  1. An Mhaighdean Mhara
  2. Eleanor Plunkett
  3. Dúlamán
  4. The Last Rose Of Summer
  5. Crann Ull
  6. Mheall Sí Lena Glórthai Mé
  7. Theme From Harry’s Game
  8. Robin (The Hooded Man)
  9. In A Lifetime
  10. Second Nature
  11. Atlantic Realm
Disc 2

  1. A Dream In The Night (The Angel & The Soldier Boy)
  2. Hourglass
  3. Poison Glen
  4. I Will Find You (“the Last Of The Mohicans”)
  5. A Bridge (That Carries Us Over)
  6. A Mhuirnín O
  7. Rhapsody Na Gcrann
  8. A Celtic Dream
  9. Who Knows (Where The Time Goes)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!