Bill Withers

His Ultimate Collection (Bill Withers)

Release: 10-12-2021 | Label: Columbia / Sony

1. Ain’t No Sunshine
2. Lean On Me
3. Harlem
4. Grandma’s Hands
5. Use Me
6. Kissing My Love
7. Sweet Wanomi
8. Better Off Dead
9. The Same Love That Made Me Laugh
10. Lovely Day
11. Who Is He (And What Is He To You?)
12. Oh Yeah!
13. Hello Like Before
14. I Want To Spend The Night
15. Something That Turns You On
16. Heartbreak Road
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!