Michael Bublé


Release: 13-05-2022 | Label: Reprise / Warner

Disc 1
1. I’ll Never Not Love You
2. My Valentine
3. A Nightingale Sang In Berkeley Square
4. Make You Feel My Love
5. Baby I’ll Wait
6. Higher
7. Crazy (With Willie Nelson)
8. Bring It On Home To Me
9. Don’t Get Around Much Anymore
10. Mother
11. Don’t Take Your Love Away From Me
12. You’re The First, The Last, My Everything
13. Smile
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!