Time Bandits

Greatest Hits (Time Bandits)

Release: 17-12-2021 | Label: Sony / Music On Vinyl


Disc 1
1. Live It Up
2. Sister Paradise
3. I’m Specialized In You
4. Listen To The Man With The Golden Voice
5. I’m Only Shooting Love
6. Reach Out (Bonus Track)
7. How Does It Feel
8. Star
9. Endless Road
Disc 2
1. Dancing On A String (Bonus Track)
2. Only A Fool
3. I Won’t Steal Away
4. We’ll Be Dancing
5. Wildfire
6. I’m Only Shooting Love (American Remix)
7. I’m Specialized In You (Extended Version)
8. Endless Road (High Energy Dance Mix By Ben Liebrand) (Bonus track)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!