Earth & Fire

Golden Years

Release: 12-06-2020 | Label: Music On Vinyl / Music On Vinyl

Disc 1
  1. Seasons
  2. Ruby Is The One
  3. (She Is) Wild And Exciting
  4. Invitation
  5. Storm And Thunder
  6. Memories
  7. Maybe Tomorrow, Maybe Tonight
  8. Love Of Life
  9. Only Time Will Tell
  10. Thanks For The Love
  11. What Difference Does It Make
  12. Weekend
  13. Fire Of Love
Disc 2
  1. Hazy Paradise
  2. Mechanical Lover
  3. Vivid Shady Land
  4. Song Of The Marching Children
  5. Lost Forever
  6. From The End Till The Beginning
  7. Theme From Atlantis
  8. Tuffy The Cat
  9. Fun
  10. Excerpts From To The World Of The Future
  11. Answer Me
  12. Season Of The Falling Leaves
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!