Crowded House

Dreamers Are Waiting

Release: 4-06-2021 | Label: Umusic / Bertus

Indie Only Blue Vinyl

Het eerste nieuwe werk in meer dan 10 jaar van Crowded House; de iconische band van frontman Neil Finn.


1. Bad Times Good
2. Playing With Fire
3. To The Island
4. Sweet Tooth
5. Whatever You Want
6. Show Me The Way
7. Goodnight Everyone
8. Too Good For This World
9. Start Of Something
10. Real Life Woman
11. Love Isn’t Hard At All
12. Deeper Down

Terug naar boven