Etta James

At Last!

Release: 14-01-2022 | Label: Geffen Records / Universal


1. Anything To Say You’re Mine
2. My Dearest Darling
3. Trust In Me
4. Sunday Kind Of Love
5. Tough Mary
6. Don’t Cry Baby
7. You Know What I Mean
8. I Just Want To Make Love To You
9. At Last
10. All I Could Do Was Cry
11. Stormy Weather
12. Girl Of My Dreams (Rendered As “boy Of My Dreams)
13. I’ll Dry My Tears
14. Seven Day Fool
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste artikelen, de laatste releases en nog veel meer!