Uncle Tupelo


Release: 17-01-2020 | Label: Rhino / Bertus

Indie Only Clear Vinyl

Start Your Ear Off Right 2020 series


Side One

  1. “Slate”
  2. “Acuff-Rose”
  3. “The Long Cut”
  4. “Give Back the Key to My Heart”
  5. “Chickamauga”
  6. “New Madrid”

Side Two

  1. “Anodyne”
  2. “We’ve Been Had”
  3. “Fifteen Keys”
  4. “High Water”
  5. “No Sense in Lovin'”
  6. “Steal the Crumbs”
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!