Armin van Buuren

A State Of Trance Forever

Release: 2-09-2022 | Label: Armada / Music On Vinyl

Disc 1
1. Turn The World Into A Dancefloor (Asot 1000 Anthem) (Extende
2. Divino (Extended Mix) (Featuring Maor Levi)
3. Jonson’s Play (Extended Mix) (Featuring Sander Van Doorn)
4. The Greater Light To Rule The Night (Extended Mix) (Featurin
5. Sirius (Extended Mix) (Featuring Avira)
6. Sonata (Extended Mix) (Featuring Paul Oakenfold)
Disc 2
1. For All Time (Extended Mix) (Featuring Aly & Fila & Kazi Jay
2. Let Go (Extended Mix) (Featuring Tom Staar & Josha Daniel)
3. In The Dark You Shine (Extended Mix) (Featuring Push)
4. Lost In Space (Extended Mix) (Featuring Jorn Van Deynhoven)
5. Magico (Extended Mix) (Featuring Giuseppe Ottaviani)
6. Home With You (Featuring Susana)
7. Home With You (Armin Van Buuren Pres. Rising Star Extended Remix)
Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang belangrijke RSD updates direct in je mailbox!