Roger Daltrey

      As Long As I Have You

      Release: 1-06-2018 | Label: Republic

      Deze Indie Only release zal worden uitgebracht op limited edition deluxe blauw gekleurd vinyl, enkel verkrijgbaar bij de Record Store Day winkels. 

      1. As Long As I Have You
      2. How Far
      3. Where Is A Man To Go
      4. Get On Out The Rain
      5. I’ve Got Your Love
      6. Into My Arms
      7. You Haven’t Done Nothing
      8. Out Of Sight Out Of Mind
      9. Certified Rose
      10. The Love You Save
      11. Always Heading Home

      Bekijk de volledige versie
      Terug naar boven